Liofilizirano sadje

Kaj je liofilizacija?
Liofilizacija ali sušenje z zamrzovanjem je poseben postopek pri katerem se sadju odstrani voda, ohrani pa se struktura, barva, aroma, vitamini, minerali in antioksidanti. Pri pravilnem shranjevanju ima izdelek neomejen rok trajanja.

Izdelek vsebuje 100% sadni delež, brez dodanih arom, barvil ali konzervansov.

LioFini sadni mix

Liofilizirano sadje omogoča učinkovito shranjevanje za daljše časovno obdobje. Tako, da so primerne za shranjevanje za daljše časovno obdobje.

S postopkom liofilizacije v izdelku ostane le približno 3% vlage. Teža sadeža zmanjša za več kot 80%, medtem ko prostornina ostane enaka. Postopek liofilizacije je res izjemen, saj sadje obdrži svež okus, naravno barvo in strukturo. Ohranjena je tudi hranilna vrednost sadja. Odlično 100% liofilizirano sadje. Edina sestavina liofiliziranega sadja je sadje.